Náš F&B manažer Lukáš, který se po letech strávených v zahraničí vrátil do Čech, je člověk na pravém místě. Gastronomie je pro něj totiž nejen prací, ale hlavně koníčkem. U nás v hotelu dbá na bezproblémový provoz restaurace, baru, terasy a konferenčních prostor. Na ranní kávu rád zavíta do Karlína či Vinohrad, kde je spousta příjemných míst na posezení u dobré kávy, na procházku pak do Stromovky nebo do ikonických uliček Nového Světa.
Petr Kuděj
„Gastronomie je kulinářské umění, které je třeba vnímat všemi smysly. Rád objevuji netradiční kombinace chutí a užívám si komunikaci s hosty. Vždy se dozvím něco nového.
Po studiích a několika stážích ve slunné Itálii jsem se vydal nasbírat pracovní zkušenosti do Anglie. V Česku jsem několik let pracoval pro Zátiší Group v restauraci Mlýnec na pozici Chef de Rang. Později jsem měl příležitost vrátit se do Anglie, konkrétně do hotelu The Hundred House, jako zástupce manažera restaurace. V průběhu epidemie jsem zpátky doma našel uplatnění v Park Hotelu Popovičky, jako číšník a následně i jako vedoucí směny ve firmě Hájek a Boušová, kterou můžete znát pod názvem Ovocný Světozor. Nejvíc si vážím zahraničních zkušeností a všech skvělých kolegů, se kterými jsem měl možnost doposud spolupracovat.“