Po úzké spolupráci s některými světově proslulými šéfkuchaři včetně Andrewa Clatwothyho z dánské restaurace Meille, thajské šéfkuchařky Dak Wichangoen z kodaňské michelinské restaurace KiinKiin a šéfkuchaře Daniela Georgieva z německé restaurace Ratsstuben, která se pyšní taktéž michelinskou hvězdou, přináší Eliška bohaté znalosti a zkušenosti do Almanac X Prague.
Eliška vytvořila menu Alcron restaurace s cílem vyzdvihnout české suroviny pocházejících z místních zdrojů s důrazem na využití zeleniny jako hlavní ingredience a její kompletní zpracování, což splňuje požadavek na výrobu kvalitních pokrmů.
Co ji v oboru nejvíce baví a proč se rozhodla využít příležitosti k vedení kompletní nabídky gastronomie v Almanac X Prague?
„Na oboru gastromie mě nejvíce baví rozmanitost, možnost se neustále učit novým věcem, objevovat a přijímat nové výzvy, které mě posouvají dál a otvírají mi nové dveře k dalšímu profesnímu posunu. I to je vlastně důvod, proč jsem přijala nabídku být součástí tohoto nového konceptu Almanac X. A pokud během toho mohu potkat hosty, kteří od nás odcházejí spokojeni, tak je to ta nejlepší zpětná vazba, že to, co děláme, má smysl.“