Na profesi se mi líbí minimalismus, lokální produkty, maximální využití surovin a nádech historie, který si můžete dát do sklenice, což odráží naši spolupráci s Karlem. Mým oblíbeným by byly jednoduché highbally, jako je Americano. V Praze nejraději navštěvuji italské restaurace, kde se můžete spojit s procházkou v krásných uličkách města nebo si dát skleničku v některém z vyhlášených barů.
Petr Kuděj
„Gastronomie je kulinářské umění, které je třeba vnímat všemi smysly. Rád objevuji netradiční kombinace chutí a užívám si komunikaci s hosty. Vždy se dozvím něco nového.
Po studiích a několika stážích ve slunné Itálii jsem se vydal nasbírat pracovní zkušenosti do Anglie. V Česku jsem několik let pracoval pro Zátiší Group v restauraci Mlýnec na pozici Chef de Rang. Později jsem měl příležitost vrátit se do Anglie, konkrétně do hotelu The Hundred House, jako zástupce manažera restaurace. V průběhu epidemie jsem zpátky doma našel uplatnění v Park Hotelu Popovičky, jako číšník a následně i jako vedoucí směny ve firmě Hájek a Boušová, kterou můžete znát pod názvem Ovocný Světozor. Nejvíc si vážím zahraničních zkušeností a všech skvělých kolegů, se kterými jsem měl možnost doposud spolupracovat.“